Блог
Ми будемо ділитись з Вами цікавими рецептами, подіями та людьми. Адже працюємо для Вашого відпочинку, насолоди та самовдосконалення.
Історія м’ясного соусу тар-тар
Так, ми не помилилися, балканський тар-тар – це не той попсовий соус із зеленню та майонезом, це справжнісінький соус-паштет з подрібненого м’яса свинини та яловичини або баранини та яловичини. Були часи, коли до народів Балканського півострову частенько навідувалися...
Історія та особливості балканської кухні
Головною особливістю балканської кухні є її різноманітність. Справа в тім, що Балканський півострів протягом століть був осердям, де перетиналися різні культури, адже тут пролягали головні торгові шляхи Римської та Візантійської імперій. На цих землях залишали...
Сач, айвар, каймак – три секрети балканської кухні
Жоден заклад балканської кухні не може обійтися без сачу – особливого посуду та водночас технології приготування страви під вугільним жаром. У кожному районі Балкан популярні різні види сачу. В регіоні Далматії сач має тонку чавунну кришку, на яку накладають розжарене...
Графік роботи
ПН – НД
12:00 – 00:00
Наша адреса:
м. Львів вул. Городоцька, 243
Tel: +38 (067) 67 00 001
admin@balkanskiydvoryk.com.ua
Залишити відгук
Допоможіть нам удосконалитися!