fbpx

Блог

Ми будемо ділитись з Вами цікавими рецептами, подіями та людьми. Адже працюємо для Вашого відпочинку, насолоди та самовдосконалення.

Історія м’ясного соусу тар-тар

Так, ми не помилилися, балканський тар-тар – це не той попсовий соус із зеленню та майонезом, це справжнісінький соус-паштет з подрібненого м’яса свинини та яловичини або баранини та яловичини. Були часи, коли до народів Балканського півострову частенько навідувалися...

читати більше

Історія та особливості балканської кухні

Головною особливістю балканської кухні є її різноманітність. Справа в тім, що Балканський півострів протягом століть був осердям, де перетиналися різні культури, адже тут пролягали головні торгові шляхи Римської та Візантійської імперій. На цих землях залишали...

читати більше

Сач, айвар, каймак – три секрети балканської кухні

Жоден заклад балканської кухні не може обійтися без сачу – особливого посуду та водночас технології приготування страви під вугільним жаром. У кожному районі Балкан популярні різні види сачу. В регіоні Далматії сач має тонку чавунну кришку, на яку накладають розжарене...

читати більше

Графік роботи

ПН – НД
12:00 – 00:00

 

Наша адреса:
м. Львів вул. Городоцька, 243

Tel: +38 (067) 67 00 001

admin@balkanskiydvoryk.com.ua

 

Залишити відгук

Допоможіть нам удосконалитися!